Artikelen

Ben je iemand die graag blogt over dingen en goed is in het schrijven van artikelen? Dan is dat misschien voor jou wel de manier om  geld te verdienen via internet. Je kunt dit op 2 manieren aanpakken. Je kunt ervoor kiezen om je aan te melden bij artikelwebsites of je kunt jezelf beschikbaar stellen als tekstschrijven via een online marktplaats.

We beginnen met de eerste optie. Er zijn op het internet heel veel websites waarbij iedereen welkom is om informatieve artikelen te schrijven. Als je zo’n artikel schrijft kun je bij je artikel Adsense toevoegen. Als het artikel nou veel lezers krijgt en mensen klikken op de Adsense advertenties zijn de inkomsten voor de schrijver van het artikel, in dit geval jij dus. Hier is zeker een leuk zakcentje mee te verdienen.

Daarnaast kun je ook jezelf aanbieden als tekstschrijver. Er is op het internet heel veel vraag naar tekstschrijvers over de meest uiteenlopende onderwerpen. Vaak krijg je voor een geschreven tekst ergens tussen de 3 en 5 cent per woord. Als je het leuk vindt om te schrijven is dit dus snel geld verdienen. Uiteraard kun je ook beide manieren combineren.

Om met deze manier geld te kunnen verdienen dien je wel wat vaardigheden te hebben waar het gaat om teksten schrijven. Teksten moeten namelijk altijd origineel zijn, ook op artikelwebsites. Als dit niet het geval is worden ze geweigerd. Als het je ligt is het natuurlijk een prima manier van geld verdienen.

Previous post:

Next post: